Het weer in Andalusië

current
max

Zo, dat had ik dus al snel bekeken. Schrijven in het Spaans komt voor mij te vroeg. Als ik een stukje in het Spaans wil maken ben ik een paar uur bezig met een paar zinnen, omdat ik nog teveel op moet zoeken. Er zijn dus vast snellere manieren om het Spaans beter onder de knie te krijgen en bovendien is het spelen met woorden met een beperkte woordenschat bijna niet mogelijk 

Ik wil de komende tijd proberen toch een paar keer per week een blogje te plaatsen, zo lang ik nog op zoek naar nieuw werk of een nieuwe studie ben heb ik daar tussen het leren coderen en het solliciteren wel tijd voor als ik het gewoon in het Nederlands doe.

De eerste week van mijn vrije tijd heb ik geprobeerd om wat rust te vinden. In de tussentijd heb ik van al mijn lopende sollicitaties te horen gekregen dat een eerste gesprek er niet in zit, er zit helaas nog geen bedrijf tussen dat eerlijk heeft durven te zeggen dat ze op zoek zijn naar een jongere medewerker. ik vraag me ook af of bedrijven zich realiseren dat mensen van 50 tegenwoordig ook nog bijna 20 jaar door moeten en dat het dus niet zo is dat ze vijf jaar nadat je ze hebt aangenomen met de VUT gaan. Ik kan écht nog jaaaaren mee. 

Ben nu wel weer oprecht aan het nadenken of ik in Nederland moet blijven zoeken. Als ik de komende weken geen concrete gesprekken ga krijgen denk ik erover om in november een opleiding van een half jaar te gaan doen. Als ik een opleiding op ICT gebied afrond kan ik daarna wellicht vanachter mijn PC werken en dat gaat in het buitenland net zo makkelijk als in Nederland.

Veel dingen dus weer om over na te denken, op één of andere manier moet ik verleden en toekomst bij elkaar gaan brengen en misschien is het najagen van mijn dromen daar wel een onderdeel van. De afgelopen week was voor mij vooral een week om een punt achter dingen te zetten, nu wordt het tijd om te kijken waar ergens een komma staat waarachter ik op een mooie manier verder kan gaan.

 

 

 

 © Andalu 2016-2023               Disclaimer             Privacy